Icadis opleidingen

VERHOGEN DE BRANDVEILIGHEID

Bij Icadis is de missie duidelijk: een maximale brandbeveiliging bieden vanaf de eerste seconde. Het is belangrijk te beseffen wat er zoal moet gebeuren als er brand uitbreekt. Zo zijn alle werknemers, dankzij voortdurende opleidingen, op de hoogte van alle acties die in geval van brand ondernomen moeten worden.

Icadis wil dan ook graag deze expertise aan de klant doorgeven, zowel op theoretisch als praktisch vlak. Van theorielessen over verschillende types branden tot praktijkgerichte demonstraties. Deze opleidingen zijn er voor iedereen: van medewerkers in een laboratorium tot bewoners van een appartementsgebouw.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een digitale blusoefening? Deze gaat door in het bedrijf zelf, met behulp van een vuursimulator. Het is tegenwoordig door de brandweer verboden om in het openbaar open vuren te creëren. Daarom is dit een handige oplossing. Zowel de theorie als de praktijk kunnen binnen doorgaan. Er wordt gebruik gemaakt van realistisch simulatiemateriaal met rook, beeld en geluid.

Menu