De beste installatie

van uw apparaten en systemen

Icadis staat garant voor een vakkundige plaatsing en installatie van uw branddetectie-apparatuur en blusmiddelen. U kunt een volledige doorlichting van uw gebouw laten uitvoeren door dit ervaren team. Zij raden u aan welke materialen en apparatuur het best in uw woning of gebouw gebruikt kunnen worden.

Een duidelijke visie 

Bij Icadis staan openheid, professionalisme, kwaliteit en service voorop. Alle ontwikkelingen op het vlak van reglementeringen in brandveiligheid worden op de voet gevolgd, zodat uw gebouw of woning conform de wettelijke normen en wetten is uitgerust.

Daarnaast staan bij Icadis de noden en behoeften van de klant altijd centraal. Elk gebouw of elke omgeving heeft een specifieke situatie. Icadis speelt hier handig op in en wil ten alle tijden een persoonlijke en kwalitatieve service op maat aanbieden Zo bent u altijd verzekerd van een brandveilige woon- of werkomgeving.

Team

Icadis beschikt over een uitgebreid en divers team. De installateurs, controleurs, onderhoudstechnici, trainers en adviseurs blinken allen uit in hun vakgebied. Hierdoor wordt de allerbeste service aangeboden en de brandveiligheid aan uw noden en wensen aangepast.

De medewerkers van Icadis worden regelmatig opgeleid zodat ze op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Icadis organiseert ook regelmatig interne examens om hun kennis te evalueren. Tot slot worden er ook teamvergaderingen georganiseerd om te luisteren naar de suggesties of opmerkingen van de medewerkers. Op deze manier kan beter ingespeeld worden op de noden van het cliënteel.

Menu